MeMbeBel iTu SaNgaT SeDaP !!!!!!

Tentang Kehidupan Tentang Hati & Perasaan....

Minggu lepas bermulalah kehidupan abang aku & family nya di Pajam....Kalau dulu bosan² nak lepak² sure k'org merayau ke sana petaling jaya...so dr kesana akan follow abg kesana & kesana lg (apa pya merepek daaaa )

Dulu ambik masa 30minit la plus redah jem stroberi kat LDP ty kan....tapi kemarin aku g Pajam tu beh kurang gak ape....dalam 40 minit gtew...tapi sampai umah abang siap kena sound la kan....'ko nk p mana bwk keta lelaju, speed trap xnmpak ke? adehhhh ade speed trap eh...ok len kali 80km sejam ea..jgn membebel kang malas nk lepak sini kang lalalala...

so tgk masa beh kurang kan...cuma tol nya umang aiiiiiiiiii pergi blk beh kurang 14hengget gitu...lau duk PJ dulu pergi balik beh kurang 4hengget....so klu panggil k'org lepak² sana pepaham la hulur duit tol ek hehehe....

anyway selamat berpindah abg medan & kak ina...time ni malas nk pergi selalu...sure tongkang pecah tu lom kemas lagik kan....nt pas raya la kami datang eh....(kurang asam jawa pya adik!)

2 comments:

PatBlashengget????
meh dtg BP lah..baru (+-) 30 hengget!! heheheheheheh

hahaha ape pun xblh la pa :-p

Bubbles 3

Anugerah Dari MaMa

Anugerah Dari MaMa

Meh Kita Nyembang


ShoutMix chat widget

Time


Get your own Digital Clock

About this blog


widgeo

My Photo
ieda Harun
Menghargai setiap apa yang ada,Berbicara dengan hati yang lapang,Sebaik² kejadian Tuhan kerana boleh mendengar,melihat dan merasa...
View my complete profile

♥♥♥♥

♥♥♥♥

Followers

My Blog List

Site Meter