MeMbeBel iTu SaNgaT SeDaP !!!!!!

Tentang Kehidupan Tentang Hati & Perasaan....

Esok aku peksa tapi aduyaiiiiiiiii...citernyer ahad aitu lepak² kat pesta buku kat SACC Mall ... budak² dah merembat buku pilihan memasing then aku pun terpandang lah novel kat bawah ni...fuhhhhhhhhhhhhh '7 Hari Menyintaimu' terus aku jatuh hatilah nak memilikinya...Ade diskaun 25% so semangat makin membarakan ... borak² ngan penulis novel tu pn rosmizah ... sudahnya aku bayo rm20.00 lalalalala...siap puji aku tu rajin bawak anak ramai² jenjalan ( tu belum tau lagi status aku kan..lau x kompom buku tu pree kan hik3) ... tengok nama penulisnye yang buat aku tertarik nk beli.... dulu 'andai itu takdirnya' belas kali gak aku bace...xde jemu² beb! sgt syiokkkkkkkkk terbuai² dgn watak la rasenye hehehe...

Ermmm tapi esok aku peksa........mlm td dah masuk bab ke 102 perghhhhhhhhhh meleleh jer air mata di buatnyer.....buntat meninggal dlm keadaan yg sgt memilukan,ngan pn roziah meninggal juga huhu...last bace sampai mia adriana balik kampung nk jengok anak & berharap jugak agak suaminya kembali hatinya tapi huk3 malas nk cite sedih beb sob sob sob....

atoiyaiiiiiiiiiiiiiii malam ni kena letak jauh² dulu buku ni walaupun sikit je lagi nak abes nyer...sabo ye ieda harun...now time study esok nak peksa!!!!!!! moga semuanya berjalan dengan tenang...amin.


aku ~ ketulusan hati seorang lelaki bernama khuzairi payah untuk di cari dalam dunia ini....

Minggu lepas bermulalah kehidupan abang aku & family nya di Pajam....Kalau dulu bosan² nak lepak² sure k'org merayau ke sana petaling jaya...so dr kesana akan follow abg kesana & kesana lg (apa pya merepek daaaa )

Dulu ambik masa 30minit la plus redah jem stroberi kat LDP ty kan....tapi kemarin aku g Pajam tu beh kurang gak ape....dalam 40 minit gtew...tapi sampai umah abang siap kena sound la kan....'ko nk p mana bwk keta lelaju, speed trap xnmpak ke? adehhhh ade speed trap eh...ok len kali 80km sejam ea..jgn membebel kang malas nk lepak sini kang lalalala...

so tgk masa beh kurang kan...cuma tol nya umang aiiiiiiiiii pergi blk beh kurang 14hengget gitu...lau duk PJ dulu pergi balik beh kurang 4hengget....so klu panggil k'org lepak² sana pepaham la hulur duit tol ek hehehe....

anyway selamat berpindah abg medan & kak ina...time ni malas nk pergi selalu...sure tongkang pecah tu lom kemas lagik kan....nt pas raya la kami datang eh....(kurang asam jawa pya adik!)

mengenali seseorang itu kadangkala membuat kita ketawa...
mengenali seseorang itu kadang-kadang membuat kita mengalir air mata...

sesungguhnya...
mengenali seseorang itu mampu memberi kita sejuta rasa...marah , sedih, gembira, sayang & rindu...
tapi sedarkah kita ??
mengenali seseorang itu adalah satu anugerah
biarpun hadir nya cuma seketika....

Bubbles 3

Anugerah Dari MaMa

Anugerah Dari MaMa

Meh Kita Nyembang


ShoutMix chat widget

Time


Get your own Digital Clock

About this blog


widgeo

My Photo
ieda Harun
Menghargai setiap apa yang ada,Berbicara dengan hati yang lapang,Sebaik² kejadian Tuhan kerana boleh mendengar,melihat dan merasa...
View my complete profile

♥♥♥♥

♥♥♥♥

Followers

My Blog List

Site Meter