MeMbeBel iTu SaNgaT SeDaP !!!!!!

Tentang Kehidupan Tentang Hati & Perasaan....


Nurkasih mengisahkan dua beradik, Aidil dan Adam, yang mempunyai karaktor yang sangat berbeza. Aidil seorang anak yang akur kepada segala perintah ibu bapanya, penyabar dan cukup menyayangi adiknya. Dia mengambil jurusan undang-undang di Universiti Al-Azhar, Mesir dan bercita-cita untuk menjadi seorang peguam syariah. Adam pula hidup dalam suasana yang penuh eksotik di Australia, mengambil jurusan seni bina dan bercita-cita besar untuk membuka firma seni bina sendiri di Sydney. Adam seorang yang berdikari dan tegas dalam setiap keputusan yang diambil dalam hidupnya....itu ler episod pengenalan Nurkasih...yg baru je abis jumaat lepas..raya pun layan jugak Nurkasih...punya le bagus kekekeke...tp cam kena le jugak kan ngan raya korban....Pengorbanan Nur Amina seorang gadis desa yg sunguh ikhlas hatinya demi orang yg sangat dicintai, yg menjadi kekuatan kisah Nurkasih...berbagai rintangan, dugaan sampai aku yg jd penonton pon sakit je hati aku tengok kekeke...lembut sangat hati insan bernama Nur Amina tu.....kalau kat dunia realiti ada ke yg mampu bertahan sampai mcm tu sekali...dlm sejuta ada la 1 je kot huhuhu..mana mampu kita bertahan kan...amat memedihkan bila cinta tidak di hargai...tp segalanya berakhir dengan kegembiraan...bak kata ukay's pahit akan manis akhirnya kui3....tv3 siap wat dvd tu fuhhhh..xkose aku nk beli aihhh mahal beno kekeke...lagi pun rentetan cite tu dah ada folder aku..ada org terlebih rajin send email full story cite tu hehehe.wat ever pun aku puas hati la ngan jalan cite nurkasih ni..lagi best layan lagu Nurkasih...

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan


Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan


Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih



aku : cinta xyah dipaksa...


berkorbanla apa saja.....wang, harta ataupun nyawa... erk! klu demi tersayang sggup aku huhuhu....korang raya kat mana ek...aku??? aitu mak abah plan nk raye umah aku kan...tapi last minute tkr lak raya umah abang....cedey ar aku  huhuhu...mak xlarat nk daki umah aku yg tnggi tu...xbpe sihat..so g umah abang la kat pj...tetiba je aku rase nk beli umah bawah tp tabong ayam aku sekupang jew xtmbah² cmane ek kui3...
petang kamis pas abis keje aku pun bergerak ar g pj....sampai je mak aiii rendang dgg & ayam dah siap weiii...abang aku ngan jiran² tgh bakar lemang kat perumahan tu...smgt tul dorang ni hehehe...aku pa lagi perot sdg² mintak d isi..takbir lom start aku nk start makan hehehe..sesudah kenyang & borak² O kan dlm kul 10mlm camtu aku bergerak blk umah...umah aku ngan abang xle jauh sgt tp lalu 2 tol gak tu huhuhu...ank ² buah aku pun polo aku tdo kat shah alam...fuhhh sendat lg padat kekasih hati aku ngan kanak² hehehe..dan lagi k'org merayap tgk bunga api..maklum le malam raya kan..riso gak aku takot kena tahan pak pulisi..naye je saman speed trap pun lom bayo kang kena lg tp aku bese le tkot pun belasah jew hehehehe..dah letih merayap k'org blik umah pe lagi tidon lew...
Pagi² raye mak maiii jenuh aku nk gugah bdk² bgn...dak kol 8, akak aku dh call bila nk smpai...goram lak aku bdk² ni aku kata 10 minit x siap korang raya mkn megi je ..baru cam lipas x ckup kaki bangun kekeke..fadan muke..jln raye sunyi wehh...aku rasa dak tol tu leh tdo la tggu org lalu hehehe...ramah lak mamat kat tol tu duk tya nk raya mana ramai² ni...budak² ni g jawap nk g klcc bang kekeke lantak...
Wlupun raya korban tapi acara maaf²an tu mmg dh jadi majlis rasmi anak banak..cuma feel raya aidilfitri ngan aidiladha ni len skit ar..bab air mata tu  kurang la...abah pun pas solat raya baju melayu terbang dah hehehe.....
Hari ni yg ada cuma, mak abah,akak & fmly, abg & fmly, aku & fmly, adik aku yg duk port klang ptg bru sampai...ada korban kat umah dia..adik bangsu aku raya kat perak...ada keja tuk kenduri kawen..
Menu raya, pagi nasi impit, lembang, kek coklat ( kureng menjadik tp abis gak kanak2 baham hehehe), rendang ayam, dgg msak rendang itam,sayur kacang , tgh hari kami wat laksa...fuhhh makan makan makan..
Petang adik sampai makan lagi hehehe...mlm kami gerak g pulau indah port klang..tdo umah adik lak...umah bawah jugak aku je semekin duk umah merparti huhuhu, aku malas le nk blk dh, jauh jugak tu pulau indah ke shah alam...ken baju pinjam je ..apa jd hal hehehe...sabtu petang, mak abah akak & fmly balik perak..aku pun balik shah alam....anak buah aku nyelit nk lepak umah aku mgu ni....layan...
Semalam...keje kami duk umah golek² dpn tv...hujan lew tp ptg merayap pusing² shah alam, lepak la alam sentral..konon nk men bowling tp fuhh penuh...udahnya tgk le ada  live band kat ruang legar tu  sambil makan sekerim mcd..jadi ler...gitu ler cite aidiladha aku...uikk tdo ke bace hehehehe... 

aku : mls aku nk edit gambo len, lembab tul!

chop!!! sblm blk aku nk gak post N3 ni hehehe...pagi td sesudah suboh nampak no kelentong kekekeke ...jeno (kenal kan, agak² xkenal tu wat² kenal kekeke) ym aku srh aku g beli suat kabo sinar..apa kes..jarang sekali aku beli suat kabo tau, lbh suka bace on9 je..jimat & baloi2 hehehe...aku srh gtau apa yg best ...hampeh x d gtau nya dia...xpe2 mandang kan coce cerah hr ni, darling aku pun dh sebulan xcuci, so aku pun amik kesempatan la sggh jap kedai mamak sblm g cuci darling aku tu kan....hr ni aku ngan epol je keje yg len semua cotiiii..ada ke patut huhuhu...tp kan keje pun mcm xkeje hehehe...jap lg nk blik pun, bos dh kasi lampu ijo...bebaloi baloi  le xtolak coti kui3..oitt melencong lak ek!... sambung cite jeno...dah beli aku selak la ke ruang sabak bernam cehhhhhhh....DAH AKU AGAK.....muka dia pampang tu kat dada suat kabo tu huhuhu.....patut le kemain galak aku srh beli gak ek...




Jeno ~ yg hensem kepit fail tu (hensem ke kui3)...nt blk kg jgn lupa tunjuk ngan mak abah ek pak usu hehehe.....  
Bagus la Jeno & student² kat pusat giat tu kan...berbakti pada masyarakat,mmg byk lagi tu keluarga² yg tidak berkemampuan kat kawasan tu...pada Nor Atira & adik badiknya yg len, moga aidilahda tahun ini lebih menceriakan....jom balikkkkkkkkk....tata titi tutu

aku : alhamdulillah dgn apa ada nya



Raya raya raya lagi hehehe...kesempatan ini aku mengucapkan selamat hari raya aidiladha tetiba aku tingat kembo aidil tu kepada semua yg mengenali aku dlm dunia realiti & fantasi  maya.... semoga berbahagia selalu,mana yg balik kampung, drive ke hati² ok, ingatlah org yg tersayang....raya korban ada ziarah² gak ke... lau aku pas sarapan keje aku duk melepak dpn tv xpun aku skodeng org sembelih lembu, best wooo tgk hehehe,aku rase lembu tu redha dah nak di korban.....xleh kesian kat lembu tu nt xleh makan kan.....(tahun² lepas la ) tp tahun ini xtau lagi....sebab tahun ni mak abah & adik badik aku raya kat umah aku....besttttt yahooo.com hehehehe......msti umah aku yg sekangkang semot tu huru hara nanti..lantakkkkkkk janji hepi kan kui kui kui...mlm td akak aku dh call dia bwk bahan mentah utama tuk sok pagi, nk bwk semua xleh mpv dia dh padat....abg pun baru call nak anta mak ayam kat umah,bgs2 sila anta... aisbox mmg dh di kosong kan mlm td hehehe...so hr ni aku kena cau awal  nk g tesco cr awas² nk masak rendang....hope esok cuaca cerah sbb aku dgr gusip dr adik yg call aku mlm td kata abah ada plan esok...apa plan aku pun xtau....xkan mak abah aku nk ajk tgk cite 'jalang' 18sg tu ...mengong kekeke tp dlm kita suka² nk raya...ada org keje esok!!!!....sian hehehe...coti je la..agak² bosan call je aku mscall sure aku xcall balik ahaks....pada mertua & ipar duai aku yg gerak blk perak hr ni ht2 okeh...raya ni xdpt la kita bergusip bersama ek, mgu dpn baru aku balik kampung knduri kawen kazen aku...tiap mggu nk balik koyak la poket kekeke...

aku : bahagia punya keluarga yg besar

Trouble he will find you no matter where you go, oh oh
No matter if you're fast, no matter if you're slow, oh oh
The eye of the storm or the cry in the mourn, oh oh
You're fine for a while but you start to lose control

He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh!

Trouble is a friend but trouble is a foe, oh oh
And no matter what I feed him he always seems to grow, oh oh
He sees what I see and he knows what I know, oh oh
So don't forget as you ease on down the road

He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh

So don't be alarmed if he takes you by the arm
I won't let him win, but I'm a sucker for his charm
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh!

Oh how I hate the way he makes me feel
And how I try to make him leave, I try
Oh oh, I try!

He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh

So don't be alarmed if he takes you by the arm
I won't let him win, but I'm a sucker for his charm
Trouble is a friend, yeah trouble is a friend of mine, oh oh!
Ooo, oh ooo, ooo ahh

jawap derasssssss klu x jawap lagi 4 jumaat la tu hehehe..berkurun lama ku rahsiakan cinta ku padamu..oitttt melencong lak ek...bukan cinta tapi berkurun lama rasanya aku menyepikan blog ni kan...so hari ini aku pun mintak blk konci pintu gua ni...nk check balik byk tak harta² aku dh kena  hambat rembat ngan kasim baba...kemahin dia ek...pantang la org berjalan²...kang aku potong ko kang aku jugak yg baloi² kehkehkeh, dah sudah ngan nk menyimpang le.....so hari ni aku start blk menyapu merapu ada yg benar ada yg kurang benar tp byk yg benar² je so dont wory okeh..klu rase sangsi asmara jgn segan silu miscal je la..mmg sah aku x call balik kekekeke....byk lak kesalahan bahasa aku hr ni ek (bukan apa tau tgh jakun jumpa tools baru ngan mama td hahaha..syyyyyyyyy dorang lom tau eh ma..ke kita je yg tinggal huhuhu)


okey la, aku  nk sambung keje penting dulu...umah aku ni still under constructions,so mintak mahap la..bersepah² lagi,nk amik mermaid maid mahal tul skrg ni kan...lg pun sekrng ni maid xleh pakai..suka beno bwk lari budak ishhhh...udah la..nt² kita bebel lagi...daaaaaa

Dengan hati yg berbelah bagi...saya menutup pintu umah saya ni untuk beberapa waktu atas sebab² yg tertentu......mungkin sehari dua mungkin semingggu mungkin sebulan mungkin setahun umah saya akan sepi..no more cerita ceriti & bebelan saya..mesti ada yg gumbira kan..xde la muntah ijo nk bace kan kan kan....anyway thanks kat mama ( simpan master key umah ni ma..mana tau nt kiut lupa ingatan nk bukak hehehe).....saya x kemana²...masih setia di sini....cuma 'hidup ini membahagia' akan berehat untuk seketika...umah kawan² i'allah akan saya skodeng jugak..dont worry ok.....assalamualaikum..

aku : cakap byk pun no meaning...btl tak upin & ipin....

Bukan kecewa dipinggirkan
Aku kecewa tiada kejujuran
Bukan bersedih disakiti
Teramat pedih diri dikhianati

Sebelum kasih menjadi benci
Aku memilih berpisah di sini

Bila tiada keikhlasan
Tak mungkin teguh pendirian
Biar menangis di ketika ini
Tidak rela menangis
Kemudian hari

Hilang kekasih mungkin berganti
Yang ku harapkan teman sejati
Sebelum kasih menjadi benci
Aku memilih berpisah di sini

Berpisah Di Sini




senin je busy...busy je senin tu je ayat aku mampu tulih..tp busy pun dan lagi tu merayap ke 'mukabuku' hehehehe..dan dalam aku merayap rayap tgk ladang dak aspa yg amat maju tu (leh menang anugerah la ko pa hehehe) dan pot pet pot pet jap ngan aspa kat situ...tetiba...
fazil : uitttt
aku : mak aiii xreti bg salam eh
fazil : hehehehe...salam cik dot
aku : wkslm...sihat ke,bby ngan mak bby sihat
fazil : alhamdulillah sihat...dot ngan ank² sihat
aku : alhamdulillah sihat jugak
fazil : dot,ko kenal shamsul, dak chasiss abg dulu.
aku : shamsul????
fazil : alaaaaaaaa bdk yg ting tong skit dulu tu...kamceng ngan abg bidi...
aku : adoiiii sape eh...jap eh nk ingat...leader yg bako mesin 'diping' tu ker..
fazil : haaa diaaaaa..ehhh bukan la..yg bako diping tu bob..
aku : hahaha a ah la tu bob..aduiii mana 1 eh..tewas la nk ingat ni..nape dia..
fazil : jap eh abg cr gambo lama2 ...
aku : ok2 cpt skit org de keje ni...
iklan ~ mentara abg fazil aku cr gambo, aku samb wat keje...lalalalala...pastu nmpak mesej dia tagged aku...aku terus selak gambo tu ...
aku : laaaaaaaaaaa dia ni kew...ingat²
fazil : ingat pun...ko kureng hensem skit mnjang lupa kan..
aku : hehehe hensem pe dia tu...dr td x ckp, np ngan dia tu...
fazil : dia dh meninggal la awal nov aitu...sama cam arwah asben ko ...serangan jantung...
aku : innalillah...dah kawen kan dia....
fazil : a ah dah...kat melaka pun kebuminya..abg bidi yg cal gtau..lau idak x tau jugak dia meninggal...
aku : ooo sian famly dia..sure sedih skrg ni kan ...
fazil : tp kan
aku : tp apa pulak. ade je tp ek
fazil : dia meninggal kat pen****
aku : wat?????
fazil : bla bla bla
aku : xpe la dh kententuan camtu...kita sedekah kan fatihah & yasin.moga dia tenang di sana
fazil : a ah...mudah2an dia aman...dot,bila kita nk jumpa ni..kemain dh sekarang ni ek, saham makin tinggi nampak..
aku : hamboiiii mulut...insuran dh letak pewaris ke blom hahahaha...xde la ..org bese² jew ar..
fazil : a ah ye la tu...
aku : hehehe..dah² org nk samb tugasan ni..len kali free kita borak lg eh...babaiii

pic aku cilok dr fb abg fazil lalala..pada x-pedma yg duk ushar blog aku ni...kalu korang masih ingat ni la wajah syamsul...dah 'chassis feu'...mari lah kita sedekah fatihah,moga beliau tenang di sana....amin.
aku : manusia tidak sempurna...hanya DIA saja yg tahu dimana letaknya kita dia sisi NYA..


Ni macik nk bebel skit kat org² yg mandu keta ke lori ke moto ke basikal ke x kira ape la janji
pemandu kan..Kalau dh trapik light tu LAMPU KUNING!!!! jangan la henjut padel tu tauuuuuuuu...klu degil kan ini le jadiknyer!!!tekujat mkcik tau..punya le ngekek dgo 'pngilan hanget psal pekasam sawak' pg td kat 'hotfm' tetiba srettttttttttttt boommmmmmmmmm (bkn bom jatuh tau hehehe)tgkle apa jadi ni...
ni kat trapik light dr glenmarie nk msuk TTDI Jaya ngan Giant Shah Alam...laju la mcik rase brader keta honda dr arah sg buluh ni..yg kesian kan aruah trs trapik light tu.....tgk le sendri dh x mcm trapik light dah...sian kan...air kabarator (btl ke idak tah nama dia tp tmpt letak air tu ler kan) di dh mcm air pancut ko..masa ni baru nk gerimis mengundang..agak ke nk cepat beno kot..ni le jadinya..pttnyer dh lampu kuning tu slo nk benti kan ni henjut aje kot..ni le dptnya...silap aribulan kena saman ni kan langgor lampu trapik....lantakkk xtau...
dan ini mcik yg dtg dr arah glenmarie pun agaknya lampu ijo je teus zuppppp sbb dia dpan sekali kan...nk tunjuk skill ek mcik!...(aku x smpai ati nk snap gambo mcik tu sbb dia nangis tgh wat fon cal huhuhu, terkejut kot) tp bkn dia je terkejot .....aku yg tgk pun trus dup dap dup dap jantong ko...tapi kesian kan, dah nk malang camtu la..sib bek pemandu dua2 ok...pastu trapik light moyan le kan apa lagi....nasib baik aku kat dpan je klu idak..lambattttttttt le pulak...itu le cite aku pagi td..pagi yg gerimis, sejuk la dr mlm td best tdooo..tp kn ada ym masuk kat fon. ...bg salam & tya xtdo lg ker......xkose aihhh aku nk reply hehehehe...kacau mimpi aku je huhuhu...ym tu divert ke fonn la kawannnnnnnnn....

aku : aku pun kdg² lampu kuning aku henjut gak hehehe tp tgk jgk la lau jalan sesak camni idak le aku bani.....

pc aku meragam jap² mati jap² padam jap² ilang huhuhu...apa la penyakit aku pun idak le tau...tgu yg pakar dtg, dr smlm aku tgu xdtg² pun..Kenyyy!!!! kang ai report ngan Tn Syed u gak ilang job,hengeh² sggh apek ni huhuhu...bukan keje aku nk bedek semua tu kan.....tp kan terbatas la keje rayapan aku hehehe..faden muka aku kan....merayap je...chating jer keje dia (adeiii cam penah aku tgk ayat ni huhuhu) tapi kan aku merayap pun keje aku berehhhhhhhhh wat,so jgn bebel plzzzzzz...udah! aku nk cite jln² rye opsss rye dah abis lama dah oitt...jln² ziarah akak aku yg sorang ni bakal menunaikan rukun islam ke 5..menunaikan HAJI....lepas inbox aku full ngan mesej dr kengkawan & aku yg dekut kedit memasing nk call...guna email la jimatttttt...baloi² gitu kan hehehe...diksus nya diskus so pas magrib mlm td kami yg semua dr shah alam gerak le g umah k azah kat Sek 8 Kota Damansara...dia wat kenduri kesyukuran pas asar tp hari rabu meh! keje meh!...tp tuk tdk menhampakan k azah nk jumpa kami² (byk slh slp tegang leher dulu ni kekekeke) so kami g mlm la, just nk ziarah dia seblm berangkat jumaat ni...(last minute tkr schedule..sian k azah, x jd sembelih lembu nk wat kenduri hehehe)
Dari kiri aku (eman mmbuta dah hehehe), kak leha, Kak Aza ( bakal jd Mak Aji, I'allah), Kak Ani & Kak Mas...

Aku ngan kak leha dh penah dtg umah baru kak aza ni tahun lepas masa anak tiri bujang dia nk g mesir,so sng skit ar nk g x mcm tahun lepas pusing² aje sengal cr jln...jumpa je apa lg ujan benti pun kami x benti lg pot pet pot pet...K Aza ni mmg mulut adoiii cam bertih jagung sampai melopong ar mulut kak mas dgr hahahaha.....klu start bukak mulut mak aiiiiii payah nk benti...kdg² pedas gak la bertih dia,lau jenis tinge nipis....aje panas la cuping tinge dgr kui3...kira aku pun tewas la ..klu kat sales dept tu mmg dia otai segala otai...tp hati dia cukup baik, adik² junior dia jaga,bebel tu bese la kan...dulu lau dia bebel kat staff junior sect dia, aku skodeng je siap tunjuk 'peace' dr jauh hehehe...ehhhh mlm td dh mintak hamponnnnnnn kan....off record cite lama...sori kak..aii kan junior u,so bebel tu dh menurun aaaa...

anyway to kak aza & abg azahari ...semoga sihat² selalu,selamat pergi & selamat kembali, semoga dapat menunaikan ibadah dengan sempurna...i'allah kita jumpa lg desember nanti...

aku : wlupun dh terpisah kerja tp ikatan persabahatan tetap ukuh selamanya...


anggerik..bukan...orkid lahhhhhhh...lama dh xde iklan tu kat tv kan hehehehe..start ar aku sengal...ni benonya nk cite skit..skit je tauuuuu..byk jom ikot aku blk kg hehehehe....penah dgr ke pokok 'anggerik tiger' ni aku nk tayang kat korang ni..mak mertua aku kata namanya 'anggerik tiger' np & knp nama nya gitu??? entah la...malas aku nk mintak tlg pacik gugel...korang cr sndri kan..aku dgo info mak je la...

pokok orkid ni mmg dh lama,mula dulu duk je tp parit sempadan ngan umah jiran dh tu alih tmpt lain..pastu alih lagi..alih lagi...last bucu atap umah duduknya hehehe...mak kata kat 5 kali le beralih tmpt...la ni bru dia kuakan munge...shantekkk gitu....5 tahun ko penantian....klu orang mau dh kena madu ni kekekeke..sib bek pokok...so berbaloi² la penantian mak ngan abah...amt gumbira gitu anggerik tiger dh ade munge.....mak kata munge dia ni tahan kat 6bulan camtu...baru je pas raye aitu kuar munge dia...dan masa aku blk kg mgu lepas mmg mnjadi²....umah mak mmg byk pokok orkid..mcm² kaler & rupe ada...di jaga di belai cam anak gitu...remeh kan,lau aku tahhh mau mati kot pokok tu huhuhuhu...beruntung jd orkid..........aku nk jd Orkid blh dak!!!!!!....pastu kan...masa blk kg aku demam kan..so abah x kasi aku makan doyan!!!!!!! sampai aty abah huhuhu...tp kan ahad tu aku dh ok,x demam lagi...bestt...pastu kan aku kan jeng jeng jeng....pg lg aku manjat pokok moktan hahahaha....aku x kira...aku nk gak!!!!...udahnya kan ''oiiiiii turunnnnnn...kait je la wat ape manjat!!!! hehehehe...bukan aku sorang manjat tau...ramai wehh ngan kekanak kui3 mana abah x hangenn...dh mcm bewok mat yeh je huhuhu..tp baloi² ....penuh bonet keta ngan moktan hahahaha...nt blk rye aji aku nk serang dusun doyan pacik aku jugak,balas dendam...

aku : aku mmg suka blk kg...leh ronda²

assalamualaikum blogger² & kawan² seisi alam maya...semalam 1 nov 2009 'Allah selamatkan kamu 3X...Allah selamat kan Angah@ Nurul Izzah....Allah Selamatkan kamuuuu...genap la usia angah cewek aku 10tahun........

Acara motong kek di iringi petikan gitar along syafiq & kawan dia hehehe...special request ni huhuhu..aku blh gak men tp kan nt 'yuna' xleh cr makan lak hahaha...
Mgu lepas aku aku blk kg, konon nk wat kat kg tp sampai je kg aku demam & eman pun x sihat so kansel...makanya wlupun letih blk dr kg ptg smlm,tuk x menghampakan c cewek aku yg sorang ni mlm td buat gak la mjlis kecik kat umah......meriah gak la...gmbo yg le aku tepek kat FB je la....slo ar nk loding gambo kat sini huhuhu...anyway buat angah...ibu harap angah sihat² selalu, belajar pandai², pandai jaga diri & yg penting kurang²kan cewekkkkk tu....adeiiii dia ni kan klu dpt merengek panas otak aku dgr huhuhuhu...

aku : byk cabaran membesarkan anak² kan

Bubbles 3

Anugerah Dari MaMa

Anugerah Dari MaMa

Meh Kita Nyembang


ShoutMix chat widget

Time


Get your own Digital Clock

About this blog


widgeo

My Photo
ieda Harun
Menghargai setiap apa yang ada,Berbicara dengan hati yang lapang,Sebaik² kejadian Tuhan kerana boleh mendengar,melihat dan merasa...
View my complete profile

♥♥♥♥

♥♥♥♥

Followers

My Blog List

Site Meter