MeMbeBel iTu SaNgaT SeDaP !!!!!!

Tentang Kehidupan Tentang Hati & Perasaan....

Jeng jeng jeng
Den Berjayo dah, Duk klik sana sini jaya gak hua hua hua, aspa, mama, smai, okliz, ara,bulat, cun, lenggang, tebu, nemo, ungkep, cc & semua la kawan2 blog satu lagi langkah percubaan aku berjaya, gumbira hati aku, dah x jelas sbb aku dah ada signature ni lalalalalalalala.....



Skydiveraku nak bawak kanak2 rebina aku g tgk tudm wat latihan kat blkg opis aku ni,

pastu, malam ni ada Barbeque kat bawah blok umah aku, Mesti bes gila sebab akak bawah umah aku kata ada acara Chompyngan Singer 1Singer 2, cukil bakat family blog, adeiii jgn aku terkena dah le mau Thunder bumi shah alam ni kui3..adeiiii benonya aku tgu shipment masuk ni,hegeh2 tul mamat Truck Driver dari tadi kata otw, cam jauh beno klia tu ek, nak tipu aku yg expert ni, ko sampai nt tau la aku Soapbox kuang3, adoiii ni pe kes aku membebel ni ek, xpe la aku nk p jengok kawan2 aku sapa yg lepak kat 'mo' sambil Female Coffee Drinkertu .....taraaaa





Esok start la School Uniform ngan My Teacher Rocks No School
cuti penggal kan, mesti bes coti panjang kan, bes ke cikgu² semua,
xyah pikir dh Teacher hehehe....aku gak la xde coti No biru tu muka hahaha...

wat ever pun Selamat Bercuti Panjang Kat Cheater semua ye, gunakan masa cuti ni sebaik mungkin, jangan nyusahkan mak abah k....anak² aku gak, jgn nak bagi ibu Blah je hahahaha..adoiii, sakit rahang jerit...
pada korang yg jln jauh cuti² sekaloh hati² ok, bawak Truck hati², jgn mandu ikut Chauffeur, ingat org²Valentine hand heart ok, take care semua....I Love You olzss.

Pelangi Petang

Kumeniti awan yang kelabu
Kutempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
Kegelapanku

Kupercaya pasti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
Bersamanya...


Engkau tiba bagaikan pelangi
Tak bercahya namun kau berseri
Tapi cukup menghiburkan
Hati ini

Seharian waktu bersamamu
Tak terasa saat yang berlalu
Bagai pelangi petang kau kan pasti
Pergi jua...Miss U

p/s : Bila Dengar Lagu Ni, sayu lak rase...Tingat kawan2 sebilik masa Form 6 dulu,mana ya korang sekarang ni...lost contact dah semua...moga kalian sihat walafiat...Fod,Ita,Kesuma,Wani,Normah..Rindunya aku kat korang...Rindu gak nasik lemak Mak Long umah sebelah huhuhu...

assalamualaikummmm & Selamat pagi semua 3D Prom Queensihat ke semua..

sejak dua menjak ni kesihatan aku x bape bagus la Crutchesmanjang x sihat,

minggu lepas jatuh tangga Feeling Blue sakit wooo sampai sekarang sengal² lagi tu huhuhu...

la ni sakit kepala plus domam huhuSicklyadoiii hai sakit2 satu badan
sengal tulang temulang dah mcm adik kasim baba la pulak adeiii,ni pun rasa nak Messy Sneezeje
hehehehe nasib la sape kena virus pasni ek...malas tul nak makan Pill
tapi setiap yg berlaku ada rahmatnya kan, DIA suruh aku Sick In Bedje time ni, tp hari ni kena Paper Workklu x menimbum keje aku nanti...pada dia yg x sihat pun aku harap cepat sembuh ya, Get Well Soonsama la kita wak...mei ni bulan sakit kot hehehehe...aku nak p layan Business Woman, lapang² nt aku lepak sini lagi...moga korang semua Rollselalu okay...to All My Love Spray I Love Youcutecda


Duhai kekasih pujaan hatiku
Dapatkah kau memberiku satu arti
Sedikit rasa yang bisa ku mengerti
Bukan sumpah atau janji

Buktikanlah bila kau ada cinta
Setulus hatimu bisa menerima
Sebatas kejujuran yang kau miliki
Bukan sekadar bersama

Jujurlah padaku bila kau tak lagi cinta
Tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama
Jauhi diriku, lupakanlah aku ohh

Jujurlah padaku bila kau tak lagi suka
Tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama
Jauhi diriku, lupakanlah aku selamanya

Oh terindah, lagu yg terindah
Sengaja aku cipta untukmu yg terindah
Semoga dapat meluluhkan segala keraguan
Semoga dapat menghancurkan kerasnya batu prasangka

Aku takkan melupakanmu
Takkan meninggalkanmu
Takkan menduakan cintamu, ku bersumpah

Aku tak ingin mengingkar janji
Tak ingin menjadi duri
Tak ingin menjadi api cinta yg membara



Setelah berhari hari duk pening kenapa la kaler font aku ni skema je...tooo boringg kan..
upe2nya kotak kaler aku xde..apa kessss

tensionnnnn SmileyCentral.com

Rasa nak SmileyCentral.com gorammm nyeee akuuu...

tapi berkat tunjuk ajar dan dokongan MAMA & sokangan kawan2 huhuhu akhirnya..
SmileyCentral.com kui3...gumbira sungguh aku hari ini

rasa nak SmileyCentral.com tapi terus kenyang pulak hehehehe

meh aku adiahkan MAMA SmileyCentral.com

mgu depan kita layanSmileyCentral.com sama2 ok
SmileyCentral.com lalalalalala

Bubbles 3

Anugerah Dari MaMa

Anugerah Dari MaMa

Meh Kita Nyembang


ShoutMix chat widget

Time


Get your own Digital Clock

About this blog


widgeo

My Photo
ieda Harun
Menghargai setiap apa yang ada,Berbicara dengan hati yang lapang,Sebaik² kejadian Tuhan kerana boleh mendengar,melihat dan merasa...
View my complete profile

♥♥♥♥

♥♥♥♥

Followers

My Blog List

Site Meter