MeMbeBel iTu SaNgaT SeDaP !!!!!!

Tentang Kehidupan Tentang Hati & Perasaan....

Perbualan anak beranak :)


Ibu : Eman kalau nk mintak tolong ngan Tuhan mesti kena selalu telefon Tuhan 
Eman : Boleh ke telefon Tuhan (muka blurrr)
Ibu : Boleh
Eman : Apa No nye bu..
Ibu : 24434
Laju jer dak kecik neh cr henpon maknya & bekali² dia dial no tu huhuhuu

Eman : Apsal dia kata no ni pelik
~ operator sure skiping landon kan..dia dgr complete tu jd pelik hua hua hua
Ibu : Sape kata telefon Tuhan guna henpon ( ini emak mmg suka mendajal anak² nye okeh :p)
Eman : ibu ni memain arghhhh
Ibu : xla..klu nk telefon Tuhan guna anggota badan jer....
Eman : ibu ni mmg nk masuk neraka ek main² cakap
mulut dia mmg laser sudah....
Ibu : Ibu nk bercakap ngan Tuhan, Eman nk ikot ?
Eman makin blurrrrrrrrrr......tggl dia sorang lak masa tu..klu ada kakak² sure dh dpt talian hayat hehehe
Ibu : Sekarang ni solat apa eh eman....
Eman : Solat asar la ....jap lg cite kejora & bintang kan,mcm ibu xtau eh
Muka mmg xlh blah sbb terasa di permainkan agaknya hehehe....xsampai ati lak aku kasi dia pening hehe
Ibu : solat asar bape rakaat eman?
Eman : 4 laaaaaaaaaa
Ibu :  tu slh satu no telefon Tuhan la.....jom solat
Sekarang ni dia mmg biasa membontot ibunya time solat ( klu kat umah la kan, tp waktu isyak ngan subuh amat la sukarnya ..bukan dia je akak² nye pun same huhuhu)
Ibu : apa no telefon Tuhan td
Eman : 24434
Ibu : Solat subuh bape rakaat
eman : 2
Ibu : Zohor 
eman : 4
Ibu : Asar
Eman : 4
Ibu : Magrib
Eman : 3
Ibu : Isyak 
Eman : 4
Ibu : haaaaaaaaaa itulah no telefon Tuhan.....klu nk mintak tolong kena la bercakap ngan Tuhan, klu xckup satu no tu mcm mana doa kita nk sampai kan.....Tuhan kan sentiasa mendengar...
Eman : oooooooooooooooooooo fahammmmmmmmmmmmm.....cakap je la ibu suh eman sembahyang...

`````````````````````````````````````````````````````````````
mlm time magrib..... dia lak jd ustaz......

Eman : weiii korang g telefon Tuhan la
kakak² : weiii eman mane leh telefon Tuhan...syirik cakap cmtu la
Eman : telefon Tuhan tu sembahyang la doh!

amik korang!!!! wlupun badan nya kecik tp bab² membebel dia lah juara dalam ini rumah, kira pembantu tetap ibu la hehehe....

aku ~  sedaya membentuk keperibadian anak² ,tinggal mereka lah berfikir yang mana baik & buruknya bila berada di luar sana......






Assalamualaikum & selamat malam blogger² semua....wahhhhhhhhhh rumah aku bersawang ...kena panggil tok moh tepung tawar dulu neh..plawok plawok plawok adehhhhhhhh bila dah penyakit antu kak limah dah hilang dari jiwa aku yang tulus murni ni kekekeke......

Sebenornya kan....hati ini terasa ingin kembali mengaktif kan diri.........so harap kawan² blogger sedia mampir (jgn mak lampir yg dtg sudah!!!!) .....

Tadikan aku mintak tulun ngan abg gugel  mintak dia kasi gambo muka tengah tesengeh....tapiiiiiiiiiiii

ini yang dia kasi hahahaha.adesssssssssss ape kaitnya sengeh ngan pic ni ek.....buah cempelak di luar pagar umah ah cong sggh!!!!!!!!!

Sebelum kena libas bek larikkkkkkkk dulu......Anyway trimalah diri kembali di alam blogger ini okey!!...

adios amigossssssssss...tido jgn lupe basuh kaki :p

Bubbles 3

Anugerah Dari MaMa

Anugerah Dari MaMa

Meh Kita Nyembang


ShoutMix chat widget

Time


Get your own Digital Clock

About this blog


widgeo

My Photo
ieda Harun
Menghargai setiap apa yang ada,Berbicara dengan hati yang lapang,Sebaik² kejadian Tuhan kerana boleh mendengar,melihat dan merasa...
View my complete profile

♥♥♥♥

♥♥♥♥

Followers

My Blog List

Site Meter